Turistički forum Srbije 2024 – TOU

Na Svetski dan turizma 27. septembra počeo je Turistički forum Srbije, u hotelu Planinka u Kuršumlijskoj banji. Na svečanom otvaranju, prisutnima su se obratili predstavnici Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, predsednik opštine Kuršumlija, upravnik hotela AD Planinka kao i direktorka Turističke organizacije Srbije, gospođa Marija Labović.

Direktorka turističke organizacije grada Užica gospođa Danijela Đorđević Arsić uzela je učešće u panel diskusiji i govorila o Mokroj gori, najboljem turističkom selu sveta, o aktivnostima u prethodnom periodu: potpisivanju protokola o saradnji sa najboljim selom sveta, Solčava Slovenija, učešću na prvom slovenačko-srpskom sajmu turizma i privrede u Ljubljani, promociji na Expo Dubai, brojnim međunarodnim  sajmovima na kojima je promovisana Mokra gora.

 

Turistički forum Srbije, u organizaciji Turističke organizacije Srbije, ima za cilj edukaciju zaposlenih u turizmu i razmenu znanja i iskustava među zaposlenima. Ovo je mesto gde se mogu razmeniti iskustva, stavovi, ideje, a sve sa ciljem razvoja turističke usluge i unapređenja turističke ponude Srbije.